KUINKA VOIMME AUTTAA?

UKK/FAQ

Mikä Macfit?

Macfit on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys, jonka intohimona on kunnostaa ja korjata Applen kannettavia tietokoneita. Yrityksemme eroaa Applen valtuutetusta huollosta siten, että korjaamme esimerkiksi vialliset emolevyt sen sijaan, että vaihtaisimme ne kokonaan uusiin. Näin voimme tarjota edullisemmat korjaushinnat ja silti tuottaa palvelun jopa yhtä nopeasti kuin valtuutetut huollot.

Onko Macfit Applen valtuuttama huolto?

Ei ole. Syy sille on se, että Apple vaatii valtuuttamiltaan huolloilta, että mitään osia ei korjata vaan vaihdetaan uusiin ja kaikki varaosat ostetaan Applelta. Tämä antaa Applelle monopoliaseman varaosien hinnoittelussa, mikä näkyy kohtuuttomina hintoina loppuasiakkaalle.

 

Vaikka varaosat ostetaan Applelta, se ei kuitenkaan tarkoita, että osat olisivat Applen valmistamia. Macfit käyttää samoja alkuperäisosia kuin valtuutetut huollot.

Käyttääkö Macfit halpoja kiinalaisia osia korjauksissaan?

Vastaus on sekä kyllä että ei. Valtaosa Applen kannettavien osista valmistetaan muualla, vaikka ne on suunniteltu Kaliforniassa. Ostamme varaosat suoraan samoilta tehtailta, jotka valmistavat osia Applelle. Nämä tehtaat sijaitsevat pääosin Kiinassa. Esimerkiksi emolevyn komponentit ovat itsessään yleensä edullisia, mutta niiden käsitteleminen ja asentaminen vaatii ammattitaitoa. Macfit on ylpeä tarkoista ja huolellisista korjausmenetelmistään ja kaikilla korjauksilla on kuuden kuukauden takuu.

Kuinka kauan huollossa tyypillisesti kestää?

Pyrimme ottamaan jokaisen laitteen työn alle saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian. Riippuen vian laajuudesta korjauksen kesto voi olla mitä tahansa yhdestä päivästä jopa viikkoon tai kahteen, mikäli huolto vaatii erityistoimenpiteitä. Tavanomainen korjauksen kesto on kuitenkin työpäivästä pariin. Toimitusajat asiakkaalta meille ja meiltä takaisin lisätään kokonaiskestoon.

Voinko tuoda laitteen huollettavaksi itse?

Suosittelemme postin käyttämistä kaikille, riippumatta sijainnista. Tämä on asiakkaalle ilmaista ja hyvin nopea ja vaivaton tapa toimittaa kone huoltoon. Macfitillä ei ole asiakaspalvelutiloja, mutta jos haluat, niin voit tuoda koneesi paikan päälle itse. Ajankohta pitää sopia etukäteen joka kerta, muutoin ketään ei välttämättä ole paikalla.

OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos viestistäsi!
This field is required
This field is required
This field is required