UKK/FAQ

Mikä Macfit?

Macfit on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys, jonka intohimona on kunnostaa ja korjata Applen kannettavia tietokoneita. Yrityksemme eroaa Applen valtuutetusta huollosta siten, että korjaamme esimerkiksi vialliset emolevyt sen sijaan, että vaihtaisimme ne kokonaan uusiin. Näin voimme tarjota edullisemmat korjaushinnat ja silti tuottaa palvelun yleensä nopeammin kuin valtuutetut huollot.

Miksi Macfit?

Applen kannettavat tietokoneet ovat entistä vaikeampia huoltaa ja korjata itse. Asiantuntijaliikkeet nostavat monesti kätensä pystyyn tai tarjoavat uuden koneen hintaisia palveluja. Macfit ottaa vastaan miltei jokaisen koneen, jota muut liikkeet eivät ole suostuneet korjaamaan. Olemme kehittäneet vuosien varrella menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla voimme suorittaa erittäin haastavia korjauksia. Mikäli emme yrityksistämme huolimatta saa kannettavaasi kuntoon, sinun ei tarvitse maksaa mitään ja saat koneesi takaisin samassa kunnossa, kuin se oli meille saapuessa.

Onko Macfit Applen valtuuttama huolto?

Ei ole. Syy sille on se, että Apple vaatii valtuuttamiltaan huolloilta, että mitään osia ei korjata vaan vaihdetaan uusiin ja kaikki varaosat ostetaan Applelta. Tämä antaa Applelle monopoliaseman varaosien hinnoittelussa, mikä näkyy kohtuuttomina hintoina loppuasiakkaalle. Vaikka varaosat ostetaan Applelta, se ei kuitenkaan tarkoita, että osat olisivat Applen valmistamia. Macfit käyttää samoja alkuperäisosia kuin valtuutetut huollot aina kun mahdollista.

Käyttääkö Macfit halpoja kiinalaisia osia korjauksissaan?

Vastaus on sekä kyllä että ei. Valtaosa Applen kannettavien osista valmistetaan muualla, vaikka ne on suunniteltu Kaliforniassa. Ostamme varaosat samoilta tehtailta joko suoraan tai välikäden kautta, jotka valmistavat osia Applelle. Nämä tehtaat sijaitsevat pääosin Kiinassa. Esimerkiksi emolevyn komponentit ovat itsessään yleensä edullisia, mutta niiden käsitteleminen ja asentaminen vaatii ammattitaitoa. Macfit on ylpeä tarkoista ja huolellisista korjausmenetelmistään ja kaikilla korjauksilla on kuuden kuukauden takuu.

Kuinka kauan huollossa tyypillisesti kestää?

Pyrimme ottamaan jokaisen laitteen työn alle saapumisjärjestyksessä mahdollisimman pian. Riippuen vian laajuudesta korjauksen kesto voi olla mitä tahansa yhdestä päivästä jopa viikkoon tai kahteen, mikäli huolto vaatii erityistoimenpiteitä. Tavanomainen korjauksen kesto on kuitenkin työpäivä tai pari. Toimitusajat asiakkaalta meille ja meiltä takaisin lisätään kokonaiskestoon.

Voinko tuoda laitteen huollettavaksi itse?

Suosittelemme postin käyttämistä kaikille, riippumatta sijainnista. Postittaminen on asiakkaille ilmaista ja vaivaton tapa toimittaa kone huoltoon. Macfitillä ei ole asiakaspalvelutiloja, mutta voit halutessasi tuoda koneen paikan päälle ja/tai noutaa itse. Ajankohta tulee aina sopia etukäteen.

OTA YHTEYTTÄ!

________________________________

LUE MACFITIN PALVELUEHDOT